Spring naar content

Deel jouw verhaal, ontvang een Waka-Waka!

De zon schijnt voor iedereen, haar energie is onmisbaar. Waka Waka maakt duurzame zonneladers die ze uitdelen aan mensen die geen stopcontact hebben zodat zij kunnen lezen, studeren, werken en hun telefoon of tablet opladen om zo contact te kunnen hebben met de rest van wereld. Dit doel ondersteunt de gemeente Rheden natuurlijk graag!

Vertel ons wat jouw bijdrage is aan een duurzame wereld. Alle kleine beetjes helpen. Zo kun je anderen, bijvoorbeeld buurtgenoten, inspireren. Als dank ontvang je van ons een Waka Waka en verlicht je ook, ergens op de wereld, iemands leven een beetje meer! En handig voor op reis, voor in je tentje, om bij te lezen of om je telefoon of tablet mee op te laden als je even niet in de buurt van een stopcontact bent.

Meer weten over over de verhalen achter de Waka Waka? Kijk op hun website: www.waka-waka.com/nl/

Jouw verhaal delen doe je heel gemakkelijk door onderstaand formulier in te vullen!

Privacy

Jouw verhaal wordt alleen op deze website gedeeld en vóór plaatsing ontvang je daarvan per mail een bevestiging. Voor meer informatie over de persoonsgegevens die wij van jou verwerken en de toestemming die je daarvoor geeft, verwijzen we je verder graag door naar de privacyverklaring onderaan onze website.

Ik deel mijn verhaal

  • Type hier jouw verhaal over hoe jij bijdraagt aan een duurzame wereld. Ook de kleine verhalen horen we graag, want alle kleine beetjes helpen.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pfd, gif, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.
      Voeg een foto over jouw verhaal!

    Volg ons op