Spring naar content

Deelnemers gevraagd Duurzaamheidsmarkt Bibliotheek Dieren

Heb je een dienst, stichting, product of praktische tips voor een milieuvriendelijk leven en vind je het leuk om anderen met jouw ervaringen te inspireren? Meld je dan aan voor de Duurzaamheidsmarkt zaterdag 9 oktober. Deze markt wordt georganiseerd op één van de meest duurzame plekken van de gemeente Rheden; in de bibliotheek Dieren!

Duurzaamheidsmarkt

De Bibliotheek Veluwezoom wil met samen jullie informatie en inspiratie bieden op welke manier je je leven duurzamer kan inrichten.  Praktische tips mee geven aan bezoekers zodat zij er thuis direct mee aan de slag kunnen. Zit je bijvoorbeeld in een actieve buurtvereniging die zich sterk maakt voor een groenere omgeving, of persoonlijke verhalen van mensen die een sedum dak, een warmtepomp, duurzame watersystemen of zonnepanelen hebben om andere mensen hun ervaringen te vertellen over de kosten, het plaatsen en wat het hen oplevert ( dus geen gladde verkooppraatjes maar eerlijke persoonlijke verhalen!) of heb je andere huishoudelijke of tuintips die ervoor zorgen dat je bewuster en slimmer leeft?

Inspireer elkaar en meld je aan voor 20 september dan nemen zij contact met je op voor meer informatie!

Thema duurzaamheid bij de bibliotheek Veluwezoom

Het najaar 2021 t/m het voorjaar 2022 staan de activiteiten in de Bibliotheek Veluwezoom in het teken van duurzaamheid. Zo hopen wij je tips, informatie en inspiratie te geven voor een duurzamer en gezonder leven! Kijk op www.bibliotheekveluwezoom.nl/thema voor het complete programma.

Meer informatie of deelnemen?

De datum van deze markt is zaterdag 9 oktober van 10.00- 14.00 uur in de bibliotheek Dieren. Deelnemen aan de duurzaamheidsmarkt of meer informatie? Bel met: Ilse Paulus, lees-/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. (06) 44 29 41 85.

Volg ons op