Spring naar content

Gratis online HuisScan en meer op vernieuwde energieloket van gemeente Rheden

Op 4 april lanceert gemeente Rheden in samenwerking met het Regionaal Energieloket het vernieuwde online energieloket. Het energieloket is het startpunt voor inwoners van de gemeente bij vragen over energiezuinig wonen, duurzame maatregelen en lokale acties.

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen. Het Energieloket van gemeente Rheden geeft informatie en advies bij alle vragen over energiezuinig wonen. De gratis online HuisScan geeft in 2 minuten informatie wat voor uw woning en situatie de mogelijkheden zijn om uw energierekening te verlagen.

Ik ben erg blij met het vernieuwde energieloket. Het biedt onze inwoners veel nuttige informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden die er zijn om te besparen en over subsidies en leningen. De gratis HuisScan is daarnaast een nieuwe tool die onze inwoners goed inzicht geeft in het type woning en de mogelijkheden die er zijn om de energierekening te verlagen.

Maak hier vooral gebruik van!”

Wethouder Dorus Klomberg

Met het energieloket helpt de gemeente Rheden u bij het maken van de beste keuze voor uw woning en situatie. Zo wordt uw woning energiezuinig, comfortabel en gezond en bespaart u energiekosten. Alle informatie is gebundeld op een plek: www.regionaalenergieloket.nl/Rheden

Het Regionaal Energieloket biedt:

  • Onafhankelijke informatie en advies over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. De technisch adviseurs van Regionaal Energieloket zorgen dat alle relevante informatie te vinden is. Duidelijke uitleg, zonder gedoe.
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op de website van Regionaal Energieloket vindt u alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen, nationale regelingen als lokale financieringsmogelijkheden van gemeente Rheden. 
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor uw woning en situatie de mogelijkheden zijn om de energierekening te verlagen.
  • Advies via telefoon of e-mail. Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen of mailen met het Regionaal Energieloket. Indien nodig wordt u doorverwezen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/Rheden voor meer informatie en contactgegevens.

Volg ons op