Spring naar content

Huurders ontvangen waardebon

Begin november ontvangen ruim 9.000 huishoudens met een huurwoning in de gemeente Rheden een brief en een flyer in de brievenbus. In deze brief zit een waardebon ter waarde van € 70,00 waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energiebesparing in de woning. Dit kan online maar ook bij de lokale bouwmarkten in gemeente Rheden. De bon heeft een unieke code en is gekoppeld aan het woonadres.

De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekop, tochtstrip of ledlampen. Lastig kiezen? In de webshop kun je ook voor de energiebespaarbox kiezen. Hierin zitten producten die altijd van pas komen.

De waardebon inwisselen is heel simpel

Op de webpagina www.watisjouwrheden.nl/waardebon is meer informatie te vinden over deze waardebon, welke producten aangeschaft kunnen worden, hoeveel budget er over is en ook over verduurzaming van je woning en wat je kunt doen als je in een monumentale woning woont. Gebruik maken van de waardebon kan alleen via de website en niet rechtstreeks bij de gemeente. Er is een vast budget beschikbaar, dus geldt op=op.

Medio januari 2022 start de actie voor huishoudens met een koopwoning.

Vragen of advies over gebruik waardebon

Gemeente Rheden werkt samen met Winst uit je woning. Zij handelen de aanvragen af en hebben een telefonische helpdesk met telefoonnummer (023) 5836936. Vragen kunnen ook gesteld worden via waardebon@winstuitjewoning.nl.

Gebruik maken van de waardebon kan alleen via www.watisjouwrheden.nl/waardebon

Informatiemiddag ‘Energie Besparen in je woning’ Bibliotheek Dieren en Bibliotheek Velp

Mocht je meer behoefte hebben aan informatie over energiebesparende aanpassingen, dan is er op donderdag 11 november van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag in de bibliotheek Dieren.
En op woensdag 17 november van 14.00 tot 16.00 uur is er een inloopmiddag in de bibliotheek Velp. Beide middagen is er een energie adviseur aanwezig van het Energie Loket Midden Gelderland voor praktische vragen over energie besparen in de woning. Welke producten zijn er, hoe breng je deze zelf aan, wat kun je nog meer doen? Ook is er iemand aanwezig van de Gemeente Rheden voor vragen over subsidies, leningen en regelingen. Iedereen met vragen over energie besparing in de woning is welkom! Aanmelden is niet nodig.


Afbeelding van een waardebon met een bedrag van 70 euro voor de actie energiebesparende maatregelen die aangeschaft kunnen worden van deze waardebon. Beschikbaar gesteld door gemeente Rheden

Volg ons op