Spring naar content

Klimaatcursus “De Groene Verandering”

Na het grote succes van de eerste cursus start in het voorjaar van 2022 bij IVN Oost Veluwezoom opnieuw de klimaatcursus “De Groene Verandering in de Veluwezoom”. Deze cursus is toegankelijk voor alle volwassen inwoners van Rheden en Rozendaal.

De cursus over het actuele thema ‘klimaatverandering’ wordt georganiseerd door de IVN-werkgroep “Duurzame Veluwezoom” met bijdragen van IVN landelijk, Gemeente Rheden, Waterschap Rijn & IJssel en Natuurmonumenten.

Het programma omvat 8 bijeenkomsten in de periode van 9 maart tot en met 11 mei 2022; op 6 woensdagavonden theorieles en op 2 zaterdagochtenden excursie. Er wordt ook specifiek ingezoomd op de veranderingen die waarneembaar zijn op de Veluwezoom. Je wordt actief betrokken bij de lesstof in alle bijeenkomsten. Meer informatie is te vinden de website www.ivnoostveluwezoom.nl. Daar kun je je ook aanmelden en vind je contactinformatie voor eventuele vragen.

De IVN-werkgroep ‘Duurzame Veluwezoom’ gaat ervan uit dat Corona dan geen belemmering meer vormt voor de klassikale samenkomsten. Uiteraard zullen zij zich tijdens de bijeenkomsten houden aan de geldende coronamaatregelen van dat moment.

Volg ons op