Spring naar content

Woningeigenaren ontvangen waardebon

Begin januari 2022 ontvangen woningeigenaren in de gemeente Rheden een brief en een flyer in de brievenbus. In deze brief zit een waardebon ter waarde van € 70,00 waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energiebesparing in de woning. Dit kan online maar ook bij de lokale bouwmarkten in gemeente Rheden. De bon heeft een unieke code en is gekoppeld aan het woonadres.

De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekop, tochtstrip of ledlampen. Lastig kiezen? In de webshop kun je ook voor de energiebespaarbox kiezen. Hierin zitten producten die altijd van pas komen.

De waardebon inwisselen is heel simpel

Op de webpagina www.watisjouwrheden.nl/waardebon is meer informatie te vinden over deze waardebon, welke producten aangeschaft kunnen worden, hoeveel budget er over is en ook over verduurzaming van je woning en wat je kunt doen als je in een monumentale woning woont. Gebruik maken van de waardebon kan alleen via de website en niet rechtstreeks bij de gemeente. Er is een vast budget beschikbaar, dus geldt op=op.

afbeelding van een hand die een waardebon vasthoudt

Volg ons op