Spring naar content

Verzilver hier jouw waardebon!

De gemeente Rheden organiseert samen met Winst uit je woning een waardebonactie voor kleine energiebesparende maatregelen in huis. Hierbij kun je denken aan LED lampen, radiatorfolie, tochtstrips en nog veel meer. Bekijk hier de productenlijst.

In november 2021 ontvangen alle inwoners die een woning huren een brief met een waardebon en een persoonlijke code die gekoppeld is aan het woonadres. Daarin staat uitgelegd hoe en waar de waardebon gebruikt kan worden. De waardebon is te verzilveren tot en met 31 juli 2022. Maar let op, er is beperkt budget dus op =op.

Begin 2022 ontvangen alle inwoners met een koopwoning een soortgelijke brief.

Waarom deze actie?

De gemeente Rheden wil in 2040 CO2-neutraal zijn. Om dat te bereiken heeft zij haar inwoners hard nodig. Eén van de belangrijkste manieren om het doel te bereiken is energie besparen. Daarom is het belangrijk dat we allemaal mee kunnen doen. En dat begint met kleine stappen. Bovendien verhogen energiebesparende maatregelen het wooncomfort en zorgt het voor een lagere energierekening.

Verzilveren van de waardebon kan op 3 manieren

Wees er wel snel bij want op=op!

Verzilver je waardebon voor energiebesparende producten

Je kunt direct afrekenen met de waardebon die je hebt ontvangen zonder het bedrag zelf voor te schieten. Je kunt de waardebon hier verzilveren door te kiezen voor een energiebespaarbox of door er zelf één samen te stellen uit losse producten naar keuze. Je krijgt je gekochte producten thuisgestuurd.

Verzilver je waardebon voor LED lampen

Met de waardebon kun je besparen
op je energierekening door alle gloei- en halogeenlampen te vervangen door LED lampen die
veel langer meegaan. Doordat ze
ook zuiniger zijn in het verbruik gaat je energierekening omlaag. Je kunt de waardebon hieronder verzilveren en snel en gemakkelijk verschillende LED lampen aanschaffen. Je krijgt je gekochte lampen thuisgestuurd.

Vraag je aankoopbedrag terug

Je kunt allerlei energiebesparende producten aanschaffen bij een (online) winkel naar keuze, zoals een lokale bouwmarkt of winkel en daarna je geld terug vragen. Lokale winkeliers kunnen je adviseren over geschikte producten voor jouw woonsituatie. Het bedrag kun je terugvragen door het aankoopbewijs te uploaden.

Heb je vragen over de waardebonactie?

Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je woning via:

Goed om te weten
  • Let op: deze actie is exclusief voor huurders die een brief hebben ontvangen over deze actie.
  • Heb je deze brief niet ontvangen of ben je de code kwijt, dan kun je hier de roze waardebon met unieke code opvragen.
  • De waardebon is maar één keer te gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag.
  • Wacht niet te lang met het verzilveren van je waardebon of het indienen van je aankoopbewijzen, want als het budget op is, is de waardebon niet meer geldig.
Hoeveel budget is er nog in Rheden?

3320 Verzilverde waardebonnen

€ 226.011,12 Budget over

Alle producten

Welke energiebesparende producten koop jij?

Een aantal LED lampen en een brievenbusborstel, of ga je voor radiatorfolie? Bekijk de productenlijst voor meer informatie

Algemene voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 31 juli 2022.

Ben je benieuwd naar de rest van de voorwaarden? Klik dan op de button hieronder en lees er alles over

Code kwijt?

Ben je jouw waardebon kwijt geraakt?

Klik dan op de button hieronder en vraag een nieuwe code aanHeb je vragen over de waardebonactie?

Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je woning via: